top of page
Top 3 Procedūras
Top 3 Suggestions

Holistiskais Lavandas SPA rituāls (1 pers.) (80 min) miers, līdzsvars, siltums


Standarta cena – 62 euro

Cena ar klienta karti – 45 euro

FLORIENA SPA salons piedāvā īpašu relaksējošu masāžu Lavandas SPA rituālu ar karstiem Lavandas pindu maisiņiem.

Kā jau mēs zinām, Lavandai piemīt uzniversāls iedarbību kopums gan uz cilvēka fizisko, gan emocionālo pašsajūtu – tā nomierina un uzlabo miegu, iekšeji līdzsvaro, mazina garastāvokļa svāstības, remdē galvassāpes, pazemina asinsspiedienu, veicina organisma aizsargspējas, piemīt antiseptiskas un antibakteriālas īpašības. Lavandas aromāts atslābina muskuļus un uzlabo emocionālo pašsajūtu.

Ņemot vērā Lavandas piemītošās iedarbības, Lavandas ziedus un no tām iegūtās bāzes eļļas tiek pielietotas relaksējošās un nomierinošās ķermeņa masāžās.

Lai pastiprinātu vēl vairāk šī auga iedarbību uz cilvēka organismu , tās ievietojot linu audumā kopā ar jūras sāli, īpaši sildošā aparātā tās uzsildot, tiek veicināta pastiprināta Lavanadas iedarbība uz cilvēka ķermeni.

Lavandu pindu maisiņu aromāts dod īpašu labsajūtu relaksējošas masāžas laikā. Pindu maisiņi masāžas laikā tiek virzīti par atsevišākām ķermeņa daļām pielietojot limfodrenāžu un dažādus masāžas veidus, masējot tās ķermeņa daļas, kuras īpaši regulē un nosaka mūsu organisma enerģiju, atbrīvojot ķermeni no stresa un noguruma, veicina toksīnu un liekā šķidruma izvadīšanu, limfas atteci, sniedz atsvaidzinošu, atjaunojošu, reģenerējošu iedarbību uz ādas šūnām.

Šī procedūra palīdz nostiprināt imūnsistēmu un uzlabot sirds muskuļa darbību.

Procedūrā iekļauts:

  • attīrošs ķemeņa lavandas pīlings, (attīra ādu, atver poras, mitrina un baro);

  • ietīšana;

  • karsto pindu maisiņu masāža visam ķermenim ar lavandas masāžas eļļu.vai Lavandas ši sviestu)

  • pēc rituāla – tase aromātiskā tēja vai veselīgs dzēriens.

Rezultāts:

mitrināta, gluda un veselīgāka āda

Izbaudiet Lavandas valdzinājumu!

Meklēt pēc atslēgas vārda
No tags yet.
bottom of page